• За фирма Комерторг

  КОМЕРТОРГ ЕООД е дружество, създадено през 1997г. със седалище в град Стара Загора, Булстат 123072262. Актуално състояние на фирмата от страницата на Търговския регистър.

  Своята дейност дружеството развива в три направления:

  Първо - Изграждане и монтаж на отоплителни, газови, слънчеви, хидрофорни и ВиК инсталации в битови и промишлени обекти.

  Второ   -  Сервизна дейност:  ремонт на котли, помпи, хидрофорни инсталации, подръжка на отоплителни, слънчеви инсталации.

  Трето - Продажба на материали, съоръжения и компоненти за изграждането на съответните инсталации.

   

  За изминалите години дружеството ни успя да се утвърди като една от водещите монтажни фирми в Старозагорски регион. Натрупаният богат опит дава възможност на специалистите във фирмата да използват най-добрите материали от доказани на пазара производители. Така нашите клиенти получават едни наистина качествени и дълготрайни продукти. Днес друеството ни партнира с надеждни марки като WILO SE - Германия, TERMOMAX - Унгария,ARISTON - Италия, BAXI - Испания и други.

  КОМЕРТОРГ ЕООД е основен дистрибутор за региона на продуктите на WILO SE - реномиран европейски производител на водни помпи и системи за вода. Важно за нас и за нашите клиенти е сервизното обслужване във фирмата. То е обособено като самостоятелна дейност и разполага с необходимото за целта оборудване - специализирана литература, специфичните за дейността инструменти и пособия, както и  техническа база със стенд за изпитания и настройки. Като гарант за бързото и качествено отстраняване на повреди и неизправности при нормалнаексплоатазия на съоръженията, КОМЕРТОРГ ЕООД е оторизиран сервиз на:

   WILO България ЕООД ( диагностика и ремонт на водни помпи и системи за вода ).


  СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС И НАПРАВЕТЕ ЖИВОТА СИ ПО-ДОБЪР!