• Дренажна Wilo-Rexa-MINI 3-V04.09M/A


  • Производител:Wilo
  • Код на продукта: 3094002
  • Наличност: В наличност

  • 676.00лв.
  купи на изплащане
  12 x 0.00 лв.

  Потопяема помпа за отпадни и дренажни води със съдържание на твърди частици с максимален диаметър до 40 мм. Предназначена е за отводняване на битови отпадни води, строителни изкопи, индустриални води, за пречистване на отпадни води и за селскостопански нужди.

  Wilo-Rexa MINI3 е идеалната стандартна потопяема канализационна помпа за отводняване на домове и обработваеми земи. Възможността от свободен проход 40 мм е перфектна за транспорта на отпадни води и не фекални отпадъчни води. Помпата може да се използва гъвкаво, като за стационарен, така и за мобилен мокър монтаж.

  Оптимизирана хидравлика предлага висока надежност за универсално приложение при най-различни работни флуиди.

  Нейният компактен дизайн позволява монтаж дори и в малки дренажни изкопи. Пълната с масло уплътнителната камера и двойното уплътнение осигуряват по-дълги интервали на поддръжка. Директният достъп до важните части прави поддръжката много удобна.

  Корпус на хидравликата от сив чугун, работно колело от синтетичен материал и корпус на мотора от неръждаема стомана. Хидравлика с вертикален изходен отвор като резбово присъединяване и работно колело със свободен проход. Монофазен мотор с повърхностно охлаждане с вграден работен кондензатор и автоматично включваща се термична защита на мотора. Захранващ кабел с прикачен щепсел Шуко и поплавъчен превключвател за автоматично управление на нивото. Уплътнението се осъществява от страна на флуида с механично уплътнение, от страна на мотора с уплътнение на вала.

  Помпи
  Макс. дебит, Q max, m³/h 19
  Макс. напорна височина, H max, m 9
  Мощност на мотора, kW 0,5
  Макс. дълбочина на потапяне, m 2
  Макс. работно налягане, bar 1
  Температура на флуида, °C 3 ... 40
  Температура на околната среда, °С 3 ... 40
  Изходен отвор, Rp" 1 1/2
  Дължъна на захранващия кабел, m 5
  Макс.честота на включване, 1/h 30

  Напишете отзив

  Тагове: Дренажна Rexa-MINI 3