Сервиз

Сервизна дейност на фирма комерторг:

  • Оторизиран сервиз на WILO
  • Оторизиран сервиз на Fayans
  • Оторизиран сервиз на ROCA – обзавеждане за баня
  • Сервиз на котли Ariston